XEC

Com emplenar el xec.

El xec del Banc del Temps és d’us personal i intransferible.

Té molta similitud amb la utilització d’un xec monetari, és a dir;  l’expedeix qui rep el servei a favor de qui l’ha fet.
Xec Banc del Temps

número de xec nom participant (número) Nom participant que presta el servei i número indicar el servei rebut i la data total hores total hores signar el xec Image Map

Qui expedeix el xec, un cop emplenat, retalla la part dreta del xec que la lliura al participant que ha prestat el servei i es queda amb la part esquerra com a comprovant.Qui rep el xec l’haurà de portar a la secretaria del Banc del Temps per a ser comptabilitzat.

  • El núm. de xec començarà  per cada participant amb el número 1 i s’anirà incrementant en una unitat per cada xec expedit.
  • S’indicarà el Nom de Participants, ja sigui amb nom i cognoms o utilitzant el número de participant, tant de qui rep el servei, com de qui presta el servei.
  • S’indicarà la data en la que es rep el servei.
  • S’indicarà el tipus de servei rebut.
  • S’indicarà el temps en hores, siguent la fracció més petita la de 0,25 hores que equival a un quart d’hora (exemple, per un servei d’hora i mitja = 1’5 hores; un servei de tres quarts d’hora= 0’75 hores)
  • Haurà d’anar signat per el participant que expedeix el xec, o sigui, de qui ha rebut el servei i es lliurarà al participant que ha prestat el servei: aquest  posteriorment haurà de registrar el xec en la secretaria del banc del temps.
Si encara no heu rebut el talonari de xecs, haureu de passar-vos per secretaria del Banc del Temps, els dimarts entre les 19:30 i 20:30.
Exemple de com seria el primer xec expedit per un participant fictici amb número de participant 35 (enteneu número de participant com a nom de participant) que rep un servei d’un participant (fictici) de nom Jaume i amb el nombre de participant 42.
La signatura seria del participant 35.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s